MP30A - Injectomat modular

Injectomat MP-30. Pompă de injecție modulară, compatibilă cu pompa volumetrică MP60A și stația de andocare MP80A. Pompele pot fi asamblate in turn, individual.

MP60A - Infuzomat modular

Pompă volumetrică modulară, compatibilă cu injectomatul MP30A și stația de andocare MP80A. Pompele pot fi interconectate și fără stație de andocare.

VS300 - Detector de vene portabil

Detectorul de vene VS300 proiectează o lumină în infraroșu, neradiantă, ce este absorbită de sânge și reflectată de țesuturile înconjurătoare. Informația este procesată și proiectată în timp real pe suprafața pielii.

 

APAD - asistent acustic in anestezia epidurala

APAD este un dispozitiv revoluționar care localizează spațiul epidural cu ajutorul unui semnal acustic. APAD transpune în semnal acustic și vizual presiunea lichidului ce trebuie injectat prin acul epidural.

Radius3 - sterilizare cu UV pentru suprafete

O inovație practică în dezinfecția rapidă a suprafețelor, în saloane, săli de operație, băi, pentru instalații, tastaturi, monitoare, echipamente medicale. Cel mai scurt timp de dezinfecție durează 90 secunde!

D25 - sterilizarea UV a dispozitivelor medicale

Dispozitivul asigura dezinfectarea rapida a mastilor, dispozitivelor medicale de mici dimensiuni, a telefoanelor mobile, tabletelor, cu raze UV cu o reducere a agentilor patogeni de  99,999%!.

 

Horizon G1 imprimanta radiologie multimedia

Imprimanta Horizon G1 tipărește film formate 20cm x 25cm, 28cm x 35cm, 35cm x 43cm, opțional hârtie A/N formate A, A4 și 35cm x 43cm, de la 24 de utilizatori DICOM simultan (opțional WinPS), cu un format on-line.

Virtua - robot medical pt imagistică

SLS - sistem de etichetare automata a seringilor

Safe Label System - Sistemul elimină erorile umane de etichetare eronată din anestezie prin citirea codurilor de bare de de fiolele cu anestezice și tipărirea de etichete pentru seringi.

 

SLS-AT aplicatia de administrare a SLS

SLS Admin Tool - soft pentru administrarea bibliotecii de anestezice pentru a fi recunoscute și utilizate cu sistemul de etichetare a seringilor SLS.

CLS - sistem de etichetare a fiolelor si flacoanelor

Container Labeling Solution - sistem de generare și tipărire de etichete cu coduri de bare pentru orice mărime de fiolă sau flacon, pentru a putea fi citite de sistemul de etichetare a seringilor SLS.

Horizon XL imprimanta multimedia cu filme lungi

Horizon XL este singura imprimantă multimedia pentru radiologie cu filme lungi.  Poate tipări film 20x25,35x43, 35x90, 35x120, hârtie A/N formate A, A4, 35x43, hârtie color A și A4, de la 24 useri DICOM (opțional WinPS).

 

Horizon G2 imprimanta radiologie multimedia

Imprimanta Horizon G2 tipărește film formate 20cm x 25cm, 28cm x 35cm, 35cm x 43cm, opțional hârtie A/N formate A, A4 și 35cm x 43cm, de la 24 de utilizatori DICOM simultan (opțional WinPS), cu 2 formate on-line.

Horizon Gs imprimanta radiologie multimedia

Imprimanta Horizon Gs tipărește film formate 20cm x 25cm, 28cm x 35cm, 35cm x 43cm, hârtie A/N formate A, A4 și 35cm x 43cm, de la 24 de utilizatori DICOM simultan (și opțional Win PS), având 3 formate on-line.

Horizon SF imprimanta rx formate mici

Imprimanta Horizon SF tipărește film format 20cm x 25cm, hârtie A/N și color formate A, A4, de la 2 utilizatori DICOM (opțional maxim 24 useri DICOM, opțional Win PS), cu 3 formate on-line.

 

Horizon Ci imprimanta radiologie multimedia

Imprimanta Horizon Ci tipărește film 20cm x 25cm, 35cm x 43cm, hârtie A/N formate A, A4, 35cm x 43cm, hârtie color A, A4, de la 2 utilizatori DICOM (opțional maxim 24 useri DICOM, Win PS), cu 3 formate on-line.

Horizon Ci-rad imprimanta radiologie multimedia

Horizon Ci-rad tipărește film 20cm x 25cm, 28cm x 35cm, 35cm x 43cm, hârtie A/N formate A, A4, 35cm x 43cm, hârtie color A, A4, de la 2 utilizatori DICOM (opțional maxim 24 useri DICOM, Win PS), cu 3 formate on-line.

Virtua XR - robot medical ultrarapid pt radiologie

 

Virtua C - robot medical pt radiologie

Virtua E - robot medical pt imagistică

Infinity LX server medical dicom pt imagistică

 

Integrity importator de studii DICOM

Integrity este o soluție performantă și foarte ușor de folosit pentru a citi, reconcilia și salva într-un PACS studii imagistice medicale existente pe CD-urile sau DVD-urile pacienților create în alte locații.

discuri optice (CD/DVD) de uz profesional pentru Virtua

Creați-vă o imagine strălucitoare a afacerii Dvs prin furnizarea către clienți de studii înregistrate digital pe discuri optice inscripționate cu imagini sugestive ce vă reprezintă.

Cartus color pentru Virtua

 

Filme termice Codonics (diverse mărimi)

Filmele termice Codonics DirectVista® oferă imagini radiologice de o calitate superioară, într-o gamă largă de dimensiuni: 14” x 17” (35cm x 43cm), 11” x 14” (28cm x 35cm) si 8” x 10” (20cm x 25cm), pe fond bleu sau clar.

Hartie termica alb/negru Codonics (diverse marimi)

Cu hârtia termică alb/negru DirectVista® se reduc costurile de tipărire fără a sacrifica din calitatea imaginii. Hârtia este autorizată ca dispozitiv medical pentru diagnostic, în formate A, A4, 35cm x 43cm (14”x17”).

Hartie color termică Chroma Vista (diverse marimi)

Într-o lume a aplicațiilor medicale color, Codonics conduce detasat la calitate cu hârtia color ChromaVista®, formate A și A4, singura hârtie termică autorizată ca dispozitiv medical pentru diagnostic.

 

Filme termice Lungi Codonics pentru ortopedie

Renunțați acum la regula de trei simplă și utilizați opțiunea de stitching de imagine pentru tipări imagini ortopedice DICOM în proporție de 1:1 pe filme 35cm x 92cm (14”x36”) și 35cm x 130cm (14”x51”).

D7000 - sterilizare UV pentru tablete și telefoane

Dispozitivul asigură dezinfectarea rapidă, facilă și efectivă a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor, cu ultraviolete, cu o reducere a germenilor patogeni de 99,9999%. Acum le puteți folosi și în sala de operație!

Huse sterilizabile pentru telefoane si tablete

Husele Codonics sunt concepute pentru a fi utilizate cu tehnologia de dezinfectare Codonics. Sunt transparente și se potrivesc la toate dispozitivele mobile, permițând în continuarea operarea tactilă a acestora pe ecran.

 

exacto - sistem de management integrat al anesteziei

VS100/200 - detector de vene mobil

 

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607