D25 - sterilizarea UV a dispozitivelor medicale

D25 - sterilizarea UV a dispozitivelor medicale

Descriere:

Dispozitivul asigura dezinfectarea rapida a mastilor, dispozitivelor medicale de mici dimensiuni, a telefoanelor mobile, tabletelor, cu raze UV cu o reducere a agentilor patogeni de  99,999%!.

Detalii tehnice:

Dezinfectarea rapida, facila si efectiva a mastilor, dispozitivelor medicale de mici dimensiuni, a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor PC

Dispozitivele medicale de dimensiuni reduse (injectomate, infuzomate, stetoscoape, etc), precum si telefoanele mobile, iPad-urile si tabletele PC, utilizate oriunde si oricând, sunt surse sigure de contaminare si necesita o dezinfectare eficienta pentru a putea fi utilizate în siguranta în sistemul medical. Tabletele PC si iPad-urile asigurã un acces usor si rapid la dosarul medical al pacientului. Chiar dacã dispozitivele mobile sunt proprietatea spitalului sau a utilizatorului (medic, asistent, specialist tehnic, etc), introducerea acestora într-un mediu steril necesitã o dezinfectare prealabilã cât mai eficientã.

Protocoalele centrelor de prevenire si combatere a bolilor transmisibile recomandã curatarea frecventa a suprafetelor pentru a preveni împrastierea bacteriilor si viru?ilor ce pot genera infectii intraspitalicesti. Întrucât bacteriile periculoase sunt invizibile, este esential ca un spital sa aplice proceduri cât mai eficiente de dezinfectie a dispozitivelor mobile pentru a reduce incidenta contaminãrilor între pacienti si personalul medical. Tehnologia dispozitivului D25 previne infectiile intraspitalicesti.

Este o tehnologie eficientã?

DA! D25 este eficient împotriva inter-contaminãrilor pacient – personal medical ?i asigurã o reducere de 5 log (99,999%) a agentilor patogeni precum MRSA, VRE, MDR gram negativi, Norovirus, spori C.diff. 

Cum functioneazã?

Pentru a dezinfecta dispozitivele mobile D25 utilizeazã o sursã de luminã în ultraviolet (spectrul C) de mare intensitate (lungime de undã 254nm). Lumina ultravioletã penetreazã membranele celulelor germenilor patogeni, virusilor, bacteriilor si sporilor, distrugându-le lantul ADN la nivelul punctului responsabil cu multiplicarea acestora si le face inactive. Puterea unicã a tehnologiei utilizate la D25 permite utilizatorului sã dezinfecteze usor si rapid dispozitivul mobil ori de câte ori o impune regulamentul spitalului. 

Este RAPID? DA! Decontaminarea dureazã 25 de secunde.

D25 întruneste criteriile unui proces ideal de dezinfectare:

Eficientã ridicatã: plasarea dispozitivului foarte aproape de raza UV asigurã intensitatea crescutã a procesului.

Actionare rapidã: 25 de secunde si utilizare instantanee

Penetrabilitate: acoperire 360 grade la intensitate maximã

Toxicitate: dispozitivul nu produce fum sau reziduuri chimice

Materiale: compatibile cu toate tipurile de dispozitive mobile

Adaptabilitate: dispozitivul acoperã o suprafatã micã si este usor de amplasat în spatii reduse

Capacitate de monitorizare: plicurile sterilizabile sunt marcate automat indicând sterilizarea

Întretinere: costuri reduse de operare si întretinere

 

Autorizãri: dispozitiv medical CE in curs de omologare conform Directivei MDD93/42/EEC, clasã IIa, IEC60601-1, altele

 

 

 

sus

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607