Hartie termica alb/negru Codonics (diverse marimi)

Hartie termica alb/negru Codonics (diverse marimi)

Descriere:

Cu hârtia termică alb/negru DirectVista® se reduc costurile de tipărire fără a sacrifica din calitatea imaginii. Hârtia este autorizată ca dispozitiv medical pentru diagnostic, în formate A, A4, 35cm x 43cm (14”x17”).

Detalii tehnice:

Hartie alb/negru Codonics Direct Vista Paper

Prin utilizarea hartiei termice alb/negru DirectVista® Paper se reduc costurile de tiparire fara a sacrifica din calitatea imaginii

Hartia termica DirectVista Grayscale Paper este special conceputa pentru aplicatii medicale. Calitatea imaginilor tiparite este ideala pentru medicii interesati in a vizualiza imaginile radiologice la lumina zilei, fara a mai avea nevoie de un negatoscop.

Folosita in exclusivitate pe imprimantele Codonics, hartia termica  DirectVista Paper este disponibila intr-o varietate de dimensiuni, 35cm x 43cm, 28cm x 35cm, A si A4, pentru a permite reducerea costurilor. Dimensiunile A si A4 permit introducerea cu usurinta a imaginilor radiologice in fisele pacientilor, avand aceeasi dimensiune cu raportul medical. Hartia este imprimata termic, fara a necesita toner, cerneala sau ribon. Direct Vista Paper este mediul ideal de tiparire, vizualizare si arhivare a imaginilor radiologice.

 

sus

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607