D7000 - sterilizare UV pentru tablete și telefoane

D7000 - sterilizare UV pentru tablete și telefoane

Descriere:

Dispozitivul asigură dezinfectarea rapidă, facilă și efectivă a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor, cu ultraviolete, cu o reducere a germenilor patogeni de 99,9999%. Acum le puteți folosi și în sala de operație!

Detalii tehnice:

Dezinfectareadispozitivelor mobile

Rupeți lanțul infecțiilor

Dezinfectarea rapidă, facilă și efectivă a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor PC

Dispozitivele mobile precum telefoanele mobile, iPad-urile și tabletele PC, utilizate oriunde și oricând, sunt surse sigure de contaminare și necesită o dezinfectare eficientă pentru a putea fi utilizate în siguranță în sistemul medical. Tabletele PC și iPad-urile asigură un acces ușor și rapid la dosarul medical al pacientului. Chiar dacă dispozitivele mobile sunt proprietatea spitalului sau a utilizatorului (medic, asistent, specialist tehnic, etc), introducerea acestora într-un mediu steril necesită o dezinfectare prealabilă cât mai eficientă.

Protocoalele centrelor de prevenire și combatere a bolilor transmisibile recomandă curățarea frecventă a suprafețelor pentru a preveni împrăștierea bacteriilor și virușilor ce pot genera infecții intraspitalicești. Întrucât bacteriile periculoase sunt invizibile, este esențial ca un spital să aplice proceduri cât mai eficiente de dezinfecție a dispozitivelor mobile pentru a reduce incidența contaminărilor între pacienți și personalul medical. Tehnologia dispozitivului D7000 previne infecțiile intraspitalicești.

 

Este o tehnologie eficientă?

DA! D7000™ este eficient împotriva inter-contaminărilor pacient – personal medical și asigură o reducere de la 3 log (99,9%) până la 6 log (99,9999%) a agenților patogeni precum MRSA, VRE, MDR gram negativi, Norovirus, spori C.diff. In dispozitivul medical D7000 pot fi dezinfectate dispozitive mobile  de până la 2,54 cm (1”) grosime, 20,32cm (8”) lățime și 30,5 cm (12”) lungime, dezvoltate pe platforma oricărui producător (Apple, Android, Sony, Samsung).

Cum funcționează?

Pentru a dezinfecta dispozitivele mobile D7000 utilizează o sursă de lumină în ultraviolet (spectrul C) de mare intensitate (lungime de undă 254nm). Lumina ultravioletă penetrează membranele celulelor germenilor patogeni, virușilor, bacteriilor și sporilor, distrugându-le lanțul ADN la nivelul punctului responsabil cu multiplicarea acestora și le face inactive. Puterea unică a tehnologiei utilizate la D6000 permite utilizatorului să dezinfecteze ușor și rapid dispozitivul mobil ori de câte ori o impune regulamentul spitalului. Pentru o sterilizare și mai eficientă a dispozitivului mobil, Codonics vă pune la dispoziție și o gamă largă de plicuri sterilizabile. Dispozitivul mobil se introduce în aceste plicuri, de diferite dimensiuni, ce permit utilizarea în continuare a ecranului tactil al dispozitivului mobil. Razele UV ale D7000 penetrează plicul în timpul procesului de dezinfecție, obținând o sterilizare superioară a suprafeței. Folosirea plicurilor împiedică ulterior contaminarea dispozitivului, special la mufele de alimentare, a căștilor sau a butoanelor acestuia, Astfel, D7000 decontaminează dispozitivul în câteva secunde, fără a întrerupe funcționarea acestuia, protejând astfel și pacienții, dar și utilizatorul.

Este RAPID? DA! Decontaminarea unui iPad durează maxim 25 de secunde.


D7000 întrunește criteriile unui proces ideal de dezinfectare:

 

Eficiență ridicată: plasarea dispozitivului foarte aproape de raza UV asigură intensitatea crescută a procesului

Acționare rapidă: maxim 30 de secunde și utilizare instantanee

Penetrabilitate: acoperire 360 grade la intensitate maximă

Toxicitate: dispozitivul nu produce fum sau reziduuri chimice

Materiale: compatibile cu toate tipurile de dispozitive mobile

Adaptabilitate: dispozitivul acoperă o suprafață mică și este ușor de amplasat în spații reduse

Capacitate de monitorizare: plicurile sterilizabile sunt marcate automat indicând sterilizarea

Întreținere: costuri reduse de operare și întreținere


 

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607