Radius3 - sterilizare cu UV pentru suprafete

Radius3 - sterilizare cu UV pentru suprafete

Descriere:

O inovație practică în dezinfecția rapidă a suprafețelor, în saloane, săli de operație, băi, pentru instalații, tastaturi, monitoare, echipamente medicale. Cel mai scurt timp de dezinfecție durează 90 secunde!

Detalii tehnice:

Introducere

O inovație practică în dezinfecția țintită. Acest dispozitiv compact, mobil și puternic reduce timpul de dezinfecție și poate fi utilizat unde doriți și când doriți. Radius3 a fost creat pentru dezinfectarea rapidă a suprafețelor, precum saloane de pacienți, băi, instalații, tastaturi, monitoare, echipamente medicale, mese, etc. Cel mai scurt ciclu de dezinfecție durează 90 de secunde.

Versatil și eficient

Radius3 conține trei lămpi cu ultraviolete ajustabile individual, fiecare generând o umbrelă luminoasă intensă de raze ultraviolete, cu o lungime de undă de 254 nm. Capetele articulate pot fi direcționate orizontal, vertical sau sub orice unghi dorit pentru a direcționa razele ultraviolete către suprafețele ce se doresc a fi dezinfectate. Lămpile pot fi plasate la distanțe de minim 15 cm față de suprafața țintită și la o înălțime maxim? de 2,1 metri.  Această versatilitate asigura utilizatorului posibilitatea de a plasa lămpile în imediata apropiere a obiectelor din cameră pentru a aplica doza maximă de ultraviolete.

Eficiența dispozitivului Radius3 este dată de funcționarea cu timpii scurți de ciclu de funcționare, de la 90 de secunde. Selectarea duratei de emisie se poate face rapid din telecomanda dedicată.

Operare foarte simplă!

Utilizare în 4 pași.

-        Alimentează aparatul

-        Poziționează lămpile

-        Poziționează telecomanda

-        Apasă butonul START

Asta este tot! Capacul conține telecomanda și se plasează în afara spațiului de dezinfectat. Când aparatul nu este folosit, capacul protejează echipamentul pentru transport sau depozitare.

Mobilitate și eficiență a costului.

Radius3 este mobil, ușor și compact. Prețul accesibil îl poate face prezent pe fiecare etaj al unui spital. Din perspectiva fluxului muncii, ciclul optim de dezinfecție al Radius3 este de 180 de secunde. Este o soluție cu un cost redus care rezolvă cele două probleme ale tehnologiei de dezinfecție: timpul necesar pentru dezinfecție și disponibilitatea echipamentului în timp util.

Întreținerea este simplă, pentru înlocuirea lămpilor nu sunt necesare scule sau dispozitive.

Tehnologia Sentry Assist

Siguranța: Radius3 nu este doar eficient, ci și incredibil de sigur în exploatare. Asigurând multiple niveluri de apărare contra agenților patogeni, design-ul său reflectă integrarea practică a componentelor hardware precum senzorii de mișcare și accelerometrul încorporat. Tehnologia Sentry Assist permite operarea echipamentului dintr-o altă cameră decât cea în care se face dezinfecția. Opțional pot fi conectați senzori suplimentari de sesizare a prezenței altor persoane.

Specificații tehnice:

-        Înălțimea de amplasare a lămpilor: de la 15 cm la 210 cm

-        Timpi de funcționare: 90 sec, 180 sec, 300 sec, 600 sec

-        Doza aplicată: ≥ 75mJ la 610 cm, 180 secunde

-        Greutate echipament: 17 kg complet, 13 kg baza.

-        Mediu: nu genereaza ozon, lămpi UVC

-        Dimensiuni: 38 cm x 112 cm (pliat)

-        Zgomot: insesizabil

-        Consum: 200-240V; 1,2A; 50/60 Hz

Garanție: standard 1 an; la cerere până la 5 ani, exclusiv lămpile. Durata de viața a lămpilor ≥7000 ore. Înlocuirea lămpilor se poate face de către utilizator.

Conformitate: Produsul este omologat conform Directivei CE pentru dispozitive medicale MDD93/42/EEC. Clasa B conform IEC60601-1-2. Conform UL Std 61010-1 și IEC Std 61010-2-040. Certificat CAN/CSA Std C22.2. Nos. 61010-1&61010-2-040.

 

VIDEO RADIUS3 STERILIZARE CU UV PENTRU SUPRAFETE
sus

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607