discuri optice (CD/DVD) de uz profesional pentru Virtua

discuri optice (CD/DVD) de uz profesional pentru Virtua

Descriere:

Creați-vă o imagine strălucitoare a afacerii Dvs prin furnizarea către clienți de studii înregistrate digital pe discuri optice inscripționate cu imagini sugestive ce vă reprezintă.

Detalii tehnice:

CD-uri si DVD-uri Codonics

Creati-va o imagine stralucitoare a afacerii Dvs prin furnizarea catre medici de studii inregistrate digitala pe discuri optice

CD-urile si DVD-urile Codonics intrunesc cerintele medicale de inregistrare si arhivare a imaginilor radiologice. Avand o consistenta ridicat de la un disc la altul, un termen de arhivare de 100 ani, cu o suprafata creata special pentru a rezista cat mai mult la zgarieturi, amprente, praf si murdarie, CD-urile si DVD-urile Codonics ofera o calitate la nivel de lider pe aceasta piata. CD-urile si DVD-urile Codonics sunt inscriptionabile la viteze remarcabile. Studiile CT si MRI de mari dimensiuni pot fi iscriptionate pe DVD-uri de 4,78 GB la viteza de 18X, in timp ce studiile de mici dimensiuni pot fi inregistrate pe CD-uri de 700 MB la viteze de 40X. Codonics ofera medii optice cu suprafata tiparibila cu cerneala color, la o rezolutie exceptionala, utilizand o cerneala cu uscare instantanee, permitand utilizarea imediata a discului.

Editorul de discuri medicale Virtua™ Medical Disc Publisher este conceput pentru a inregistra sute de CD-uri sau DVD-uri pe zi, generand automat discuri optice HIPPA si IHE PDI. Comanda de inscriptionare a discurilor se poate da automat de la statia de lucru sau de la statia de comanda a PACS pentru a nu intrerupe fluxul de lucru in examinarea pacientilor.

 

sus

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607