D6000 - sterilizare UV pt tablete si telefoane

D6000 - sterilizare UV pt tablete si telefoane

Descriere:

Dispozitivul asigură dezinfectarea rapidă, facilă și efectivă a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor, cu raze ultraviolete cu o reducere a agenților patogeni de  99,9999%!. Acum le puteți folosi și în sala de operație!

Detalii tehnice:

Dezinfectarea rapidã, facilã și efectivã a telefoanelor mobile, iPad-urilor, tabletelor PC

Dispozitivele mobile precum telefoanele mobile, iPad-urile și tabletele PC, utilizate oriunde și oricând, sunt surse sigure de contaminare și necesitã o dezinfectare eficientã pentru a putea fi utilizate în siguranțã în sistemul medical. Tabletele PC și iPad-urile asigurã un acces ușor și rapid la dosarul medical al pacientului. Chiar dacã dispozitivele mobile sunt proprietatea spitalului sau a utilizatorului (medic, asistent, specialist tehnic, etc), introducerea acestora într-un mediu steril necesitã o dezinfectare prealabilã cât mai eficientã.

Protocoalele centrelor de prevenire și combatere a bolilor transmisibile recomandã curãțarea frecventã a suprafețelor pentru a preveni împrãștierea bacteriilor și virușilor ce pot genera infecții intraspitalicești. Întrucât bacteriile periculoase sunt invizibile, este esențial ca un spital sã aplice proceduri cât mai eficiente de dezinfecție a dispozitivelor mobile pentru a reduce incidența contaminãrilor între pacienți și personalul medical. Tehnologia dispozitivului D6000 previne infecțiile intraspitalicești.

Este o tehnologie eficientã?

DA! D6000™ este eficient împotriva inter-contaminãrilor pacient – personal medical și asigurã o reducere de la 3 log (99,9%) pânã la 6 log (99,9999%) a agenților patogeni precum MRSA, VRE, MDR gram negativi, Norovirus, spori C.diff. In dispozitivul medical D6000 pot fi dezinfectate dispozitive mobile  de pânã la 2,54 cm (1”) grosime, 20,32cm (8”) lãțime și 30,5 cm (12”) lungime, dezvoltate pe platforma oricãrui producãtor (Apple, Android, Sony, Samsung).

Cum funcționeazã?

Pentru a dezinfecta dispozitivele mobile D6000 utilizeazã o sursã de luminã în ultraviolet (spectrul C) de mare intensitate (lungime de undã 254nm). Lumina ultravioletã penetreazã membranele celulelor germenilor patogeni, virușilor, bacteriilor și sporilor, distrugându-le lanțul ADN la nivelul punctului responsabil cu multiplicarea acestora și le face inactive. Puterea unicã a tehnologiei utilizate la D6000 permite utilizatorului sã dezinfecteze ușor și rapid dispozitivul mobil ori de câte ori o impune regulamentul spitalului. Pentru o sterilizare și mai eficientã a dispozitivului mobil, Codonics vã pune la dispoziție și o gamã largã de plicuri sterilizabile. Dispozitivul mobil se introduce în aceste plicuri, de diferite dimensiuni, ce permit utilizarea în continuare a ecranului tactil al dispozitivului mobil. Razele UV ale D6000 penetreazã plicul în timpul procesului de dezinfecție, obținând o sterilizare superioarã a suprafeței. Folosirea plicurilor împiedicã ulterior contaminarea dispozitivului, special la mufele de alimentare, a cãștilor sau a butoanelor acestuia, Astfel, D6000 decontamineazã dispozitivul în câteva secunde, fãrã a întrerupe funcționarea acestuia, protejând astfel și pacienții, dar și utilizatorul.

Este RAPID? DA! Decontaminarea unui iPad dureazã circa 30 de secunde.

D6000 întrunește criteriile unui proces ideal de dezinfectare:

Eficiențã ridicatã: plasarea dispozitivului foarte aproape de raza UV asigurã intensitatea crescutã a procesului.

Acționare rapidã: maxim 30 de secunde și utilizare instantanee

Penetrabilitate: acoperire 360 grade la intensitate maximã

Toxicitate: dispozitivul nu produce fum sau reziduuri chimice

Materiale: compatibile cu toate tipurile de dispozitive mobile

Adaptabilitate: dispozitivul acoperã o suprafațã micã și este ușor de amplasat în spații reduse

Capacitate de monitorizare: plicurile sterilizabile sunt marcate automat indicând sterilizarea

Întreținere: costuri reduse de operare și întreținere

Specificații tehnice:

Performanțe: timp de procesare maxim 30 sec pentru tabletã, timp de încãlzire: max 20 sec

Dimensiuni: 30,1cm x 50,8cm x 13,34cm

Greutate: 15,88 kg

Consum: max 75W în utilizare, 70W în așteptare

Zgomot: max 35db

Alimentare: 200-240V, 1,2A, 50/60Hz

Autorizãri: dispozitiv medical CE conform Directivei MDD93/42/EEC, clasã B IEC60601-1, altele

Garanție: 12 luni pentru echipament cu posibilitate de extindere pânã la 5 ani, 6 luni sau 3000 ore de funcționare pentru cartușul cu lampa UV (primul eveniment care intervine).

 

 

sus

Parteneri

Cateva cuvinte generale despre parteneri

  •  
  •  
  •  

Cum comand?

Puteti cere oferta de pret completand formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon 0732 011 607